Bremermotoren.nl is gevestigd op het industrieterrein aan de rand van Grijpskerk en is makkelijk bereikbaar. U kunt ons vinden aan de Van damstraat 5A

Na bijna 5 jaar in de handel en het onderhoud van motoren als hobby, was het tijd om een stap verder te gaan en een eigen onderneming te beginnen. Wij zijn Bremer motoren gestart op 1 januari 2016.

We richten ons voornamelijk op het in- en verkopen van tweedehands motoren. Ons aanbod varieert van een stoere chopper tot een snelle racer. U kunt voor bijna alle merken en types bij ons terecht. Tevens zijn wij RDW erkend en is inkopen en exporteren bij ons geen enkel probleem.

Ons doel is om met deze relatief kleine motorzaak door te groeien in de motor wereld.
Dit hopen we te doen door de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aankoop van een  nieuwe motorfiets, en het bieden van onderhoud en reparaties.

U kunt bijna altijd bij ons terecht. Neem wel even van te voren contact op, dan weet u zeker dat u niet voor de dichte deur staat. We kunnen een afspraak maken voor bijna ieder tijdstip van maandag tot en met zaterdag.

Graag tot ziens!

Siert Bremer
Eigenaar